Nytt år nya möjligheter

Vilken helg x 1000

Vi får tacka alla våra engagerade medlemmar för en super tävling , men även om tävlingen var en dunder succé så känns det helt ok att försöka hitat en vardag igen.

I torsdags så fick vi punka på bilen , Robert var snäll och kom och byte till ett vinterdäckViskar

Hela gården ser ut som ett BOMBNEDSLAG , det är virke och säckar som skall till återvinningen , vi måste panta burkar och räkna klart all ekonomi från tävlingen.

Kakan är inne på både behandling och insemanation i veckan och det är tut&retur till Vännäs varje morgonHa ha!

Vi skulle behöva ha en lång semester , men vi hoppas på lugn och ro nästa veckaHjärta

 

Tyvärr hade vi en olycka med Gustav i helgen , han och Ella hoppade MSV B och var felfria till hinder 8:a , där fick han en bom som rullade framför sig flera meter och tramapde på den med en framfot när den rullade och han galopperadeKrossat hjärta

Som ni förstår så var det inte bra , han var halt i skritt och har haft boxvila på tävlingen medans han har behandlats och vilat.

Vi skall röntga foten under veckan , skadan är bara för färsk just nu.

I dag så var han haltfri i skritt och såg glad och posetiv ut när han tuggade på sin hagkompis.

 

Vi hoppas på en lindrig och enkel skada.

 

Mona och jag jobbade som bara den i helgen , precis som alla andra. Men när man väntar på att klockan skall ringa 05.00 så är man laddad till 1000 %. Men jag erkänner att vi är super slitna just nu.

 

Personligt så var allt jättebra , någon negativa människa som inte förstår vad ideellt arbete betyder är ju alltid jobbigt när det  drar energi från en personligen. Men sådana finns överallt

 

Tävlingsmässigt såg jag inte så mycket då jag var fastkedjad i grillen , jag blev flyttade från tävlingsledare till grillen då vi hade snormycket försäljning i restaurangenCoolCoolCool.

Men det är jätteroligt då sådant är något jag är riktigt bra på Cool

 

Men de säger att vi hade en bra helg med rosetter till nästan alla ryttare och flera segrarCoolCoolCool

Priserna i helgen blev så bra , de var superuppskattade och vi har skickat tack kort till alla våra underbara sponsorerHjärta

 

Nu så blir det middag

 

Ha det bra

 

Mvh SusanneCool