Nytt år nya möjligheter

Baby kontroll och jobbig natt för Mindy

Nu på morgonen så har Mamma och Susanne åkt till Vännäs för att dräktighetskontrollera Kakan, vi är nästan lur på att hon är med föl, men man vet aldrig därför åker vi och kollar så om det inte är så, ringer vi och beställer med semin till imorgon och gör ett nytt försök.

Mindy har haft en jobbig natt efter operationen, lite varm och flåsande och så sova lite och så börjat om igen, efter ett tag blev jag lite Ha ha!och gick och hämtade öronproppar så lite sömn har vi båda fått till slut, nu ligger hon platt på köksgolvet och ser ändå rätt så nöjd ut, meningen är att jag ska gå ut och börja med stallet, hästarna är såklart redan ute, men jag kan inte ta med Mindy när hon har ett 15 cm ihop sytt sår direkt så jag får vänta tills dem kommer hem från Vännäs helt enkelt.

Men det finns och göra på datorna också jobb så inga problem och fylla timmarna inte. Blir ju en hel del förberedande jobb, men OOOOh så viktigt det är, för när man på plats så ska allt sitta och gå snabbt och effektivt.

Igår hann vi även göra lite hagjobb och nu är båda hagarna över bäcken nästan klara, staketet är uppe och vi ska bara plocka bort en del trä som ligger där, men sen kan vi flytta tillbaka hästarna, egentligen så har dem det helt okey där dem står nu också, så kanske vi låter gräset växa på sig lite innan vi släpper tillbaka dem, ja det är ett I lands problem.

I helgen hinner vi inget för då är vi funktionärer på Lycksele tävlingen så ska det göras något speciellt innan tävlingen så bör det göras dessa 2 sista dagar denna vecka, för på måndag har vi check träff med URF och eftermiddagen är det blomkörning, tisdag tält, städ dag, onsdag allt ska upp banan, framhoppning, domartorn m.m. , torsdag sista kontrollen och ekipagen börjar anlända på kvällen och den dagen har vi i cafeterian mest jobb med varor, packa upp och se till att allt är på plats för kl. 07.30 fredag morgon då öppnas 40 års jubileumet för Stöcke ponny förening. Ska bli spännande och se om det blir så bra som vi har planerat ( tror nog det) 3 slitiga dagar, men roliga dagar ska det bli, sen måndagen efter så kan vi börja med semestern.