Nytt år nya möjligheter

strax semestertider

På något konstigt sätt så är det strax semestertider för mig, som är välbehövligt kan jag lova, just nu så städar vi bara en massa och det är inte mitt ordinariejobb, men ibland kan det vara skönt och bara damma och moppa och skura också, man behöver inte direkt tänka utan man tar det i sin takt då det inte är några tider som "måste" passas nu när skolan har sommmarlov.

Blir kanske 2 dagar till nästa veckan om jag känner för det eller så blir det bara måndag, gör lite som jag vill det är som sagt utöver min vanliga tjänst, den tog sommarlov för 3 dagar sedan den lilla rackaren.

Men jag ska aldrig klaga på dem som städar heltid,helt sjukt vad man blir stel i rygg och axlar och då jobbar jag ändå ergonomiskt som attan, så hatten av till alla städare i världen. Men när man ser resultatet av grovstädningen så blir man rätt så nöjd för sitt jobb för man ser ju att det blir bra.

1 veckans sedan vi drog till Strömsholm, kom hem i måndags och idag fredag är det dags för URF och ha tävlingar det händer saker hela tiden så lite semester kan vara bra, meningen var att vi skulle åka utomlands nästa vecka, men tyvärr så blir det inte så. Först och främst så skulel jag dra ut 2 tänder precis vid min nerv i käken idag, blev inställt pga tandläkaren sjuk och sedan semester så det blir i augusti. Sen fick mamma en tid på måndag för att se om operation av sina knän är på gång, och då ska vi vara med. Och sedan ska vi ha avbytare i stallet som ska finnas och det gör det väl, men samtidigt så är det midsommar nästa helg och ju senare vi åker desto fler är borta den helgen och åka iväg tis-tors känns lönlöst, så vi får se om vi fixar ihop någon weekend under sommaren istället.

Just nu blir det mycket framöver, midsommar, domare/banbyggare i Lycksele, helgen efter våra egna tävlingar så den veckan är borta helt för annat.

Idag ska ialla fall kakan ut och tävla efter snart 2 års uppehåll från tävling då hon har haft föl, hon ska guida runt lill tilde som ska på sin allra första hopptävling och dem ska hoppa LE, kakan kommer tycka livet är fantastiskt och Tilde kanske inte riktigt lika taggad, men hon kommer att gå in och på banan och försöka hitta av alla hinder det är jag helt säker på, någon gång ska man på sin första riktiga tävling och lika bra och ta tjuren vid horna och gör det när det är så pass nära, för hemma och träna blir inte samma sak helt enkelt.

Idag har jag som sagt var jobbat och åker inte och tittar utan gör lite gårdsjobb istället och imorgon ska vi ha praktik på tävlingarna för domar/sek/tidtagning för våran personal som URF har snällt sagt är OK.