Nytt år nya möjligheter

Varning!!!!

Vi lyckades att få en varning i helgen för hästar som inte var i tävlingsbart skick.....!!!!!!

 

Ni som känner Brumis och Gustav vet att de EJ skritta , travar eller galopperar bommar på marken....det är överkurs i alla lägen.

 

De vill bara inte gå över bommar på marken , det är så enkelt.

 

På framhoppningen i helgen på Strömsholm så hade de lagt en elkabel rakt över ingången till framhoppningen.

 

Och man skulle skritta över denna snygga bom , vi fick ta lite fart första gången och hoppa in på framhoppningen och överdomaren var inte glad över detta , vi fick en muntlig varning för hästar som EJ var i tävlingsbart skick.

 

Jag sa bara att vi tävlar Ej bom på mark och elkablar skall inte ligga i en ingång där ponnyer med broddar skall gå in och ut från banan.

 

Som vanligt blev det lite åsikter , men ingenting som ekipagen behövde höra eller engagera sig i utan de kunde hoppa runt med sina små sockertopparCoolCoolCool

 

Men visst är det intressant vad överdomare kan bli upprörda över , det faktum att hästekipage (Ryttare sittande på en häst ) var inne på framhoppningen och tränade ponnyekipage under finalen gjorde ingenting , det faktum att det EJ fanns staket på ena sidan av framhoppningen och en ponny skenade ut på stora vägen gjorde ingenting.

Det faktum att det inte fanns någonstans att rida fram och man bara kunde rida ett varv på framhoppningen gjorde ingenting.

Men mina ponnyer kunde inte skritta över en bom då blir det DRAMA ViskarBlinkar

 

Tur att man är lugn och harmoniskCoolCoolCoolCool

 

Ha det bra

 

Mvh SusanneCool