Nytt år nya möjligheter

Vilken helg

SM FINALEN PÅ STRÖMSHOLM var så jäkla rolig.

 

Vi var ett roligt lag som var posetiva och peppade och det visade sig  att vi kan prestera över våran nivå just nu.

 

I hela laget så har vi bara en felfri ritt i MSV B bland alla lagmedlemmarna som stod i startlistan , vi hade 32 fel i sista omgången i Vännäs och när vi klev ner på den stora , röna hoppbanan på Strömsholm så blev allt så jäkla bra.

 

Vi startade upp redan på¨torsdag , inte för att hästarna behövde hoppa på gräs utan för att ryttarna behövde få komma ut på hoppbanan och slappna av.

Vi hade rivningar lite överallt , men inga stopp och ryttarna började slappna av lite grann.

På lördag var det warm up klass och alla ryttana var ute igen och vi fick förstärkning av Sandra och Grey Ghost.

Alla hade mycket mera harmoniska ritter och började bli mera redo för start i finalen.

 

Det var en snorsvår laguttagning , alla låg på samma plats resultatmässigt , några bommar trillade ner lite överallt , men det såg bra ut på det stora hela.

Till slut gick vi på hur många starter ekipagen hade tillsammans under året för att se ungefär vars alla var tävlingsmässigt och då fick Sandra som rev första hindret vara en mycket engagerade hejarklackHjärta

 

Linn och Brumis gick in som första ekipaget för Stöcke PF och har bara haft 2 starter i MSV B tillsammans under säsongen en med 4 fel och en uteslutning pga av feber på ryttaren.

Linn klev in med en riktigt taggad ponny och hoppade suveränt , det trillade ner 2 bommar i kombinationerna , men det såg skitbra utCoolCoolCool

 

Ela och Gustav har hoppat några MSV B under åren , men aldrig lyckats få en felfri ritt , de hade en riktigt bra ritt sista omg i Vännäs , men rev två hinder på slutet av banan.

De klev in hoppbanan med bra attityd och en PIGG ponny , det gick undan och det gick BRA. De klarade alla svåra delar och när det var 3 hinder kvar så missade de anridningen på ett räcke och då trillade det ner 2 pinnar i rad , men det kändes riktigt roligt att se CoolCoolCool

 

Felicia och Fiona har varit stadiga i MSV B klasserna , men aldrig haft en felfri ritt  , det har varit nära , men inte riktigt lyckats med den felfria ritten.

Felicia hade en bra ritt i sista omg i Vännäs ,men det trillade ner några pinnar på vägen.

Men de var riktigt i ordning i helgen , efter nerverna började komma på rätt ställa så klev Felicia in på banan och bara dominerade , hon red så bra och på den sista kombinationen så föll det ner en pinne , men det så jäkla nära , bara ett litet hinder kvarCoolCoolCoolCool

 

Alva och Snorty hade en bra helg och fick massa med rutin. Snorty var superpigg de första  två klasserna och detta gjorde att det föll ner pinnar till höger och vänster , men det var på det stora hela bra.

 

Alva fick rida finalen då hon och Snorty varit extremt duktiga i alla tre lagomgångar och vi hoppades att Snorty skulle lugna ner sig till final dagen.

Och han var mycket lugnare på final dagen , tyvärr var han ochså trött i musklerna och hoppade hela bana , men bara inte högt nog , när de kom till näst sista hindret , två kombinationen så föll den ner och de åkte ut på hinderfelCoolCoolCoolCool

 

Men det var en superbra final , vi stannade på 20 fel , det låter skitmycket , men vi är nöjda , vi hamnade på samma fel som Bildal som tog Guld förra året och var ett fel före årets favoriter från Flyinge.

 

Det vi alla har pratat om sedan december 2018 har varit att vi skulle vara med i år för att få rutin på alla ekipagen och att vi gick vidare till Strömsholm är bara en stor jäkla bonusHjärta

 

Rutinen som alla har fått i år kommer ge oss en bra fart in till nästa års ElitserieCoolCoolCool

 

Det har hänt så mycket i helgen som måste berättas , men det får komma på nästa blogg inlägg

 

Ha det bra

 

Mvh SusanneCool