Nytt år nya möjligheter

Som vanligt för få timmar på dygnet.

Tja

Så här innan semesterna så hopar som allt ihop sig och det är en hel del måsten, först och främst ska vi ner på lag SM imorgon då våra fantstiska ryttare kvalat ner dit, helt makalösa har dem varit och nu är dem en av 12 lag i Sverige, hur placeringen ser ut får vi se på söndag, spännande. Så idag åket Brummis och Gurra ner dit och imorgon åker jag, Syrran och Chri ner, och vi måste åka så tidigt som vi kan men samtidigt ska ju stallet göras innan vi åker, så det är upp med tuppen helt enkelt. Vad gör man inte för sin sport Galen soligt och varmt är det där nere ialla fall så vi kommer blir helt chockade skulle jag tro.

Annars full rulle inför våra 40 års jubileum, igår beställdes rosetter och det var som en roman och få till alla sponsorers alternativ, men jag tror vi fick till det och det blev till och med bra.

Ridskolan är i sitt slutskede, men all annan ridning fortsätter under sommaren, hur tänkte vi då ? jag det blir nog bra när man väl är där.

2 vanliga jobbar dagar kvar sen har vi lite smått och gott som ska göras men semestern är på väg kan man lugnt säga.

Idag skjutsade vi Kakan iväg för inseminering hon får bo hos snälla Wikström över helgen, då det är lite svårt och köra från Strömholm och fixa det.

Nu ska vi packa lite snabbt och sedan säng dags och upp tidigt och sen iväg längst E4:an.