Nytt år nya möjligheter

Mycket att göra

Tiden hinner inte riktigt med just nu. Det är jättemycket att göra hela tiden. vi har ridskolan , gröngölingskursen , Vi JOBBAR massa , jag har fyllt år och vi bakar till 40 års jubileumet. Just nu så håller vi på med att beställa rosetter till alla våra sponsorer då det skall vara olika saker till olika sponsorer.... detta gör det hela lite mera spänanndeCoolCoolCoolCool

 

I går hade vi den sista Elitlagsträningen hemma hos oss. Vi hoppade banan med karaktärshinder , relaterade linjer och kombinationer , men vi hoppad LÅGT!!!

 

Allting är ju redan bra , vi vill bara känna av att ingenting behöver någon punktmarkering dessa sista dagar. Men allt såg bra ut även detta hinder som Felicia sa att det kan inte vara lagligt att ett hinder skall vara så smaltHa ha! 

Smalhindret är inte lätthoppat , men det är bra att veta hur man gör för att komma över på enklaste sättet. Självklart var det full jäkla orkan när vi hoppade och det är bara bra , vi skall alla kunna tävla i vilka väder som helst.

 

I dag är det träning för resten av föreningen medlemmar och vi fortsätter med banträning då det är dags för första omgången i DIV II i helgen.CoolCoolCoolCool

 

Nu så skall sockertopparna få gå ut i hagen

 

Mvh SusanneCool