Nytt år nya möjligheter

Påsk helg

Man blir lätt dagavill när det är påskledigt, inte för att man gråter att man är ledig 4 dagar men vilken dag det är kan man lätt virra till sig, hur som helst så vet vi att Sundsvall alltid har påsktävlngar sön-mån så igår drog dem ner för att tävla idag och imorgon, jag och Chri hoppar på tåget imorgon bitti och åker ner för att se elitomgång 2 och sedan så kör jag hem syrran och mamma.

Så idag har varit städning och förberedening av stall och hus, ridbana, hästarna ja lite smått och gott helt enkelt.

Ska strax gå ut och ge kvällsfoder och sedan blir det en tidig kväll för uppgång imorgon före 06.00 ialla fall.

Har ju varit kanon väder hela påskveckan med sol och värme, idag är det blåst, mulet och kallare dock inte minusgrader ialla fall.

Arne vart verkade igår och ser helt okey ut i sina silver toffler, vi ska förhoppningsvis fångsko honom hos veterinär nästa vecka eller hur det nu blir, han är en luring den där Arne, överlevnadsförmåga har han till det sista. Vi tar en dag i taget och just nu så är han busig och går bra på sina hovar och känner sig helt OK, men det kan fort ändra sig har vi lärt oss. Ja, vi får väl njuta så länge det känns Okey för honom, när det inte gör det så har vi som nästan sedan tidigare redan förberett det där tråkiga man måste som djurägare ta. Den gången kommer inte gå enkelt då han har sån personligthet och man har varit med om så mycket genom åren med honom. Ja den dagen den sorgen.

Som sagt var elitomgång 2 både för ponny och häst i helgen, häst gjorde sin omgång i går nere i Gävle, lite för många bommar ner och vi blev sista i resultatlistan. Bara ta nya tag och jobba inför sista omgången om 2 veckor, Ponny kör sin omgång imorgon som sagt var och vi håller tummarna såklart. Gå in och ha roligt och gör sitt bästa så kan man som inte göra så mycket mer sen, jo njut av turen också, det är ju inte varje dag man får tävla i ett elitlag ska ni veta så se och lär så utvecklas man även som individiuellt ekipage.