Nytt år nya möjligheter

Elit för häst avklarad omg. 1

Så har starten för Elitserien börjat båder för ponny och häst, igår så blev Stöcke´s häst lag 4:e placerad, mycket bra gjort kan jag tycka. Och idag så är det dags för ponnylaget, i år är lite som att se och lära då vi har helt nytt lag i ponny och för häst så har vi aldrig haft ett elitlag så där är det verkligen se och lära, men man ska ändå ha mål och realistiska mål är för ponny att hålla oss bland dem 3 första, vi får väl se hur det går. Och häst har ju som sagt var startat upp bra med att vara i mitten av resultaten för lagen, mycke lättar poängmässigt i slutet om man håller sig bland dem 3-4 bästa även om det är lättare och jaga än jagas så gillar vi bätter det första alternativet.

Nu är det start för ponnylaget med 4 nya ekipage så kan tänka dem är rätt så nervösa, men det är bara och gå in och göra sitt bästa mer kan man inte begära. Lycka till säger jag bara för nervös är man även hemmavid kan jag lova.

Hur som helst så åkte helt mellan staketet ner igår och idag ska jag börja borra upp nytt staket och plocka bort dem gamla  som ligger vid bron för Malte blir såååååå rädd för dem när han ska gå ut Galenmes.

Sen är det 5 dagar till avresa till Göteborg nästa helg, känns helt okey faktiskt, vi ska åka för att se hästtävling såklart men det finns ju annat och göra eller inget alls också om man vill. Kommer hem på söndag kväll ialla fall.