Nytt år nya möjligheter

He blås i stöcke

Ni som har varit och hälsat på oss ute på landet i Stöcke vet ju att här kan det BLÅSA!!!

 

Vi har inga träd någonstans utan det är mitt på slätten och när det blåser så blåser det ordentligt.

 

Men detta gör ju att ridbanan torkar för fullt och våren närmar sig med stormstegHjärta

 

Vi hade banträning i fredags och ekipagen hoppade riktigt bra , det var lite kontroll av styrning och galoppsprången , det såg lätt ut när man stog brevid banan , men den var lite trixig att rida då hinderna var vinklade i riktningar som krävde lite ridning.

 

Vi jobbade även med anridningar mot första hindret då Högbo har ett ridhus som gör att man ofta inte kan galoppera rakt mot hinderna då alla anridningar är blockerade av hinder.

 

Annars så har vi 4 års jubileum i dag för det är så länge sedan som lilla Brumis kom till vårat stall för att vara en "försäljningsponny" host host  , det gick ju så där med den planen , Brumis är en riktig pärla som hoppar som en gasell.

 

Vi har haft henne till salu några gånger  , men aldrig hittat rätt ryttare då hon är hög i blod och ingen skogsmulle.

Man kan ibland undra hur Brumis kan vara en renrasig new forest från ett riktigt bra stuteri som jobbar med dressyrponnyer??  av alla saker som Brumis ser uts om så är det inte new forest och absolut inte en dressyrponny.

 

Men hon är en suverän hoppare som har kommit jättelångt på dessa 4 åren , hon var typ bara riden på marken och aldrig tävlad när hon kom till oss och nu är hon så stadig på tävlingsbanorna och har segrar i nationella MSV B , en duktig liten flickaHjärta

 

Ha det bra

 

Mh SusanneCool