Nytt år nya möjligheter

Bokning av hotell

Nu börjar tävlingssäsongen starta upp, nästa helg dags för Högbo där först omgången i eliten går av stapeln. Och med det måste ju boende vara dags och boka också, så nu är högbo och även Sundsvall bokade.

Annars börjar lite mer värme komma och ridbanan är som tur var skottad så sanden börja synas lite smått och det går och rida helt normalt på den. visst vi har några kalla nätter och så fortfarande men vi ser ljuset ialla fall och på tal om ljus, jäklar i mig vad det har blivit ljust nu på dagarna det går helt sjukt fort när det väl sätter igång, nu har vi ljust till 18 tiden redan och då är vi i slutet av mars.

Lilla ponnyn ska ta bort stygnen på måndag och det har sett bra ut hela tiden och hon har skött sig så bra under sjukdomstiden så vi är i chock, Arne är det siså där med och även han får träffa veterinären på måndag och inte för att vara hård så får vi se vad domen blir, våran familj är väl på den vägen att han ska få åka till dem gröna ängarna, men han har ju lurat oss förut och kommit tillbaka, men vi är ganska redo och förberede på det först även om det kommer kännas i hjärteroten något grymt, vissa hästar tar mer plats i hjärtat än man tror.

Ban träning igår och vi ska gå tillbaka till vardagen, nytt underlag inlagt så det var djupt så det blev än styrketräning för hästarna, men det gick bra och det ser bra ut inför nästa helgs tävling.

Idag lördag så ska jag på något så vanligt som tandläkare, på en lördag? jaja tur man var ledig just den här lördagen då, lika bra och kolla tänderna har ju nog problem med min trigeminusnerv som går i tänderna så hoppas på att det inte är något mer strul där, men det känns okey vad jag vet, men så har man ju nervsmärtpiller i sig 3 ggr / dag också. Blinkarinte undra på att man är lite oppsidays ibland.