Nytt år nya möjligheter

Hallo

Vi har haft MASSA att göra i veckan så uppdateringarna händer hela tiden på Instagram Vinkar

 

För det första så har det SNÖAT hela helgen och det låter ju jättetrevligt.......inte om det snöar en halv meter på en gång , vi har skottat fram hagar och grindar och kört fast med bilar och inte kunnat åka med gödsel och haft spännande turer med transporten till alla träningar som har varit i veckan.

 

I torsdags var det träning i Vännäs och det gick riktigt bra , fredags var det träning på Peka och vi hoppade bana och det känns jättebra inför nästa veckas premiär på Hippologum.

 

Lördag och söndag så har det varit Micke träning och i dag så avslutade vi med banträning  över en stor bana på Hippologums stora ridhus.

 

Alla hästarna är fortfarande fräscha och ser ut att vara i bra form för att det är i början av februari , vi behöver självklart mera trimning och styrka , men banhoppning har vi koll på just nu.

 

Lilla ponnyn och Mira dödade två superfina vintertäcken för några veckor sedan , det finns bara några små bitar kvar av dem och stackars mamma håller på att laga dem , eller som hon säger , om hon har tur så blir det ett täcken kvar av alla småbitarna.Viskar

 

Nu så skall vi bara chilla och ta det lugnt i några timmar

 

Ha det bra

 

Mvh SusanneCool