Nytt år nya möjligheter

Tapetsering på tapeten

Vi har ju köpt ny soffa för ett tag sedan och den kommer nästa vecka kom vi på, planen var ju att tapetsera så blir vardagsrummet fint, men tiden har som sagt var inte varit på våran sida, men igår så tog vi tjuren vid hornen och körde igång och idag är vi klar på den sida som soffan ska stå på, så nu är det bara lite smått här och där, men visst blir det trevlig och fräscht med nya tapeter och när soffan kommer så kan vi kanske njuta några minuter innan vi drar igång med något igen.

I helgen fanns det ingen tid helt enkelt, på fredag har vi banträning på Hippologum, lördag är årsmöte för föreningen, söndag är rep. kurs för domare. Och sen är det måndag Cool jag tiden rusar iväg och i övermorgon är det februari så där bara, vi har snö så det är mycket konditionsträning för hästarna, varannan dag väder med kylan men inte några upp mot -30 ialla fall just nu.

Malte är friskskriven efter sin fraktura på griffelbenet så han ska börja skrittas några veckor och sedan sättas igång, så hoppas vi att allas ridskole favorit är på banan strax. Så nu är alla hästar friska i stallet Galenkan detta verkligen håll i sig, mycket gör nog att man har bra underlag och rida på och denna vinter så har vi ju faktiskt haft snö, annars har ju vintrarna mest varit is och det blir inte bra i slutändan. Vi får hålla tummar och tår att det håller i sig.