Nytt år nya möjligheter

Så äntligen så ska Volvon var såld, det tog lite längre veckor än jag trodde men nu ser det ut som att det är på väg att bli pendlingsbil och det är det perfekt för.

Annars rullar det på, vi har tyvärr fått ta bort en av våra hästar pga skada, inte roligt men som djur ägare så har man ett ansvar tyvärr och ta dem tuff besluten också.

Hösten är här nu och vi är i oktober, regn och ändå som tur är fortfarande plusgrader men vi får se till helgen lät som snö skulle komma men det ligger förhoppningsvis inte kvar ialla fall.

Annars har jag fått tillbaka proverna på MR på hjärna och ingen återväxande tumör ialla fall men såklart hittade dem något annant så nu ska jag på neurologen och gå igenom vad det kan vara, ingen tumör ialla fall sa dem så vi får se vad dem säger helt enkelt. jag har åtminstone inte känt något annorlunda i min kropp ännu.

Vi har bokat resa till huvudstaden under höstlovet, blir 3 dagar och vi har bestämmt att vi ska bo som kungar och se show och äta afternoon tea, kanske en Spa dag hinns med också. Vi ska skämma bort oss helt enkelt.

Helgen som var så var det banbyggar dags för Piteå och det är sista utomhus tävlingen för året, vi hade tur med vädret solen sken och ingen nederbörd med dock så kallt med sibiriska vindar kändes det som, vi höll oss på 0 strecket med någon plusgrad, kan säga att vi hade alla kläder på oss och frös ändå, bättre på söndagen blev det men kallt. 😀

Nu har vi skrapat rutorna innan jobbet 3 dagar men det är sista veckan i september så det känns tidigt, men man får ta det som det kommer helt enkelt.

Mindy skulle ha sista återbesöket med veterinären igår och så går bildäcket och gör punka, men vi har pratat med dem och  hon ska nu vid smärta ta sina smärtstillande annars låter vi bli, hon har nu varit utan medicin i 2 veckor och det går bra, bara man har lite koll på henne så hon inte räjsaaaar så mycket för då får hon lite känning i operationssåret som inte är ett sår såklart men stygnen är ju där och det är dem som strular och stramar, men det tar väl några månader till innan det ger sig helt, men nu vet vi i alla fall vad problemet var.

Klubbmästerskap nu till helgen och helgen efter är det Sundsvall inomhus, det rullar på in i det sista kan man säga med tävlings terminen.

Alla hästar är friska och krya ialla fall om man räknar bort Svampbob vill säga, han har tyvärr blivit utdömd pga sin mystiska skada i bakbenet som är den nervskada från förra årets  oturliga olycka han gjorde och det har nu tillstött att det finns inget och göra, han kommer åka till sina kompisar i himmelen så fort vi får tid och åka med honom, förjäkla synd och helst när han är så ung, men finns det inget och göra så finns det inget och göra helt enkelt. :(

Annars har jag varit och MR min hjärna som jag gör med med jämna mellanrum mellan åren då jag har operarat bort en tumör några år sedan, och det här gången så såg det bra ut där jag har operarat men så ser dem något vid pannan istället,  så nu ska jag MR om  igen nu på fredag, när jag var och gjorde det sista så sa jag vad snabbt det (30 min ) med allt men dem sa att det går mycket fortare när man bara tar kontrast på en gång och sedan kör igång, men dem tog för få sekvenser så därför ska jag dit och göra om det, kan vara en skugga helt enkelt, men bättre och vara på den säkra sidan om det skulle vara något

Blev banbyggar uppdrag i helgen ialla fall, tyvärr så fick dem som skulle ha tävling en smittovarning och ställde in tävlingen, helt rätt.

Då fixar en annan klubb på 5 röda ihop en tävling med en dags förbehåll, inga problem dem flesta anmäld om och vända transporten några mil åt ett annat håll bara.

Då blev i blixtinkallade som banbyggare, lördag inga problem med väder, lite kallt kanske men annars inga problem. Söndag hmmm regn, regn och underlag som faktiskt klarade sig riktigt bra om man tänker på förutsättningarna. Men våra skor är blöta kan jag lova. 

Vi tog ialla fall 2 st DM medaljer i helgen och var även med i finalen i Div 2, där resultat denna gång inte riktigt höll måtten som vi är vana med, men träning ger färdighet säger man ju.

Jessica och Lilla ponnyn debuterade LA med en felfri ritt och även Erik med mer rutinerade Lady debuterade LA och det gick kanon.

Jobbet har typ ingen AC så nu när det är så fuktigt ute så håller man på att dö av värme slag känns det som och trött blir man av det också. Därför så här vi börjat planera för mini semester under höstlovet vart och när är nästa fråga.

Vi har ju som sagt var lagat baksidan av stallet, men ingen häst går där så vi har inte plockat bort skräpet, jo första skräphögen blev bort plockat men då hade vi semester fortfarande, nu har vi ledigt i helgen så då blir det städhelg helt enklet. hösten kryper på oss så inget och vänta på.

Datorn jag sitt vid nu är kaputt och jag får variera mellan sämre och sämst dator just nu, ska köpa en ny för om sanningen ska fram så är den här datorn rätt så många år gammal.

Ni vet väl om att Iris, Ulf och Lilly går i samma hage nu förtiden, Iris är livrädd för Ulf men sen i samma veva så är hon bästis med och honom och sedan kärring, ingen ordning tycker Uffe, men han är en coool kille så han tar det mesta med en klackspark.

Nästa helg är det SURF vi har inga funktionärsuppgifter men ska jobba i deras seketariatet några klasser då dem behövde hjälpen och vi vill återge hjälp som dem ställde upp med under våra 40 års jubileums tävlingar, så det blir typ 4 klasser vi jobbar.

Och helgen efter det är vi i Piteå som banbyggare, sen är det lugnt ett tag igen, då är det bara lite strötävlingar kvar innan vinterhalvåret kommer in strulande.