Nyheter 2020

Frisläppt

Äntligen går läkningen framåt på mitt ben, idag blev jag "frisläpp" från hudmottagningen och ska tillbaka till vårdcentralen för fortsatt komprissionslindning. Har säkert 50 % kvar som det inte är hud på ännu, men det har gått fort på slutet så jag hoppas att det fortsätter så. 

6/7-20 fick jag rosfeber och med det värsta delux vattenblåserna som sprängde sönder hela höger vad egentligen och djupt blev det. vätskade grymt mycket, rann rent av nerför benet sedan till 5/10-20 då jag äntligen kom till hudmottagningen, men även dem hade svårtigheter och få till det. tog 2 veckor innan dem äntligen kunde börja linda benet, och efter det väl startade så har det gått framåt dag för dag. Började med att linda om varje dag, men nu lindar jag 2 ggr i veckan.

Och när såret har läkt till fullo så ska dem fortsätta linda ungefär 4 veckor till, så jag är kanske på banan i januari 2021 igen. Ja, det går inte och göra så mycket mer tyvärr. Bara och gilla läget helt enkelt.

Idag så är första dagen som vi har minusgrader på riktigt, inte många men allt är stenhårt i marken och ishalka på vägarna, men vi har dressyrträningen idag, tur vi är hårdingar och vana och rida ute året runt. Bra med hårt underlag ibland också för senorna, visst det är bara  skritt och trav, men dem behöver hjälpa där också och då blir det noggrant gjort också. Linement och linda ben efteråt så är man på banan helt enkelt. Sen är det såklart inte bra i längden men vad ska man göra nrä man inte har ett ridhus. Tror dock att man bara skulle rida i ridhuset då och det är inte bra heller för hästarna.

Gilla läget som det heter.