Nyheter 2020

Uno skadad

Joojoj, lilla Uno är skadad, eller han är inte så liten längre faktiskt. Han fyller snart 5 månader undrar vars tiden gick. Han har fått en snitt i pannan, mellan öronen och ner till ögat. Som tur så var det bara ytligt, men nu kan han kalla sig Harry potter 🤪.

Fortfarande plusgrader ute. Bara haft en dag som det vart minusgrader och ingen snö har vi sett heller. Bra på ett sätt om det nu inte var så att man hade djur, nu har vi så tur att vi har stora hagar dem går ut i hagarna på dagarna så vatten/leran är just vi ingångarna, men så här har det sett ut dem sista vintrarna nu för tiden tyvärr.

Är såklart mörkt också, men vi tänkte det hur mycket snö hade vi haft nu om allt regn hade kommit som snö. Typ 2 meter, bara i stormen i måndags kom det ner fruktansvärda mängder regn. Och tänk dem över atlanten som hade det riktiga ovädret, vi hade ju bara en lite mängd av eftersläntaren hos oss som tur var.

Sista tävlingen går av stapeln nu i helgen, och det är som tur var i Umeå, är lite sent egentligen då man inte vet hur vädret är den är tiden på året, men vi kommer nog har en hel del plusgrader och lite sol också. Eftersom det både är igång med Corona igen i hela världen och även Kvarkan har börjat synas i länet för hästarna så är det utomhus som gäller med iordninggörande av hästarna. Och det är inte roligt om det är vinter på riktigt.