Nyheter 2020

Äntligen

Ja äntligen efter nära på 14 veckor har man kunnat startar upp med att komprissonslinda mitt bensårs ben utan att jag dör och vips på 4 dagar så vätskar det så mycket mindra och såret har minskat på höjden och svullnaden har lagt sig, nu blir det lindning till såret är läkt och det vet vi ju inte hur lång tid det tar, är ju inte det minsta direkt heller.

Annars regnar det mest, idag har vi dock sol och det var - 5 imorse men nu är det plus, såg att det skulle var skitväder imorgon igen, och då får vi tyvärr regn kan jag tänka. Har med att vi bor vid kusten, det är positivt på sommaren då har vi typ alltid bra väder, men vi får typ inte snö på vintenr förren mycket senare än på andra ställen.

I eftermiddag kör vi igång med inomhusträningen, vi planerade verkligen i rätt tid och starta upp den, förra helgen så var det plusgrader och då hade vi sista utomhusträningen. Alltså då prata vi såklart för hoppningen, vanlig ridning är såklart utomhus fortfarande, är ju inte så att vi har ett ridhus eller så.