Nyheter 2020

Text
Vilken morgon PHuu, iväg till Hud och idag skulle det testas vad som kan göras.
Gick så där.
Rengöring av sår = OK
Bad i Kalium = OK
Upp ur badet tar ca. 10 sek så börjar det bränna som vanligt i högersida på såret och nu ska dem se vad jag menare att när jag kommer ut till bilen så måste jag slita av mig bandage för det smärtare och bränner så mycket, och jag vet att det inte är bra, men vad ska man göra när tårarna kommer och man typ hyperventilerar i bilen.
Blir bättre när man släpper på bandageringen också för då får huden släppa ut sig igen.
Tog ca. 15 minuter innan bränningen börjar släppa något, och då hade vi inte ens bandageringen på. På deras smärtskalestege så var jag på en 2 i badet och 10 sek senare upp på en 10, så det går snabbt.
Nu är jag på en 5:a men nu är det mer svidning och lite bränning kvar.
Nu från att i dag ska vi linda med ett ny padd och komprisionslinda så blev det vi testar och lägga på padden och försöka ha kvar den till imorgon bitti, jag har lovat att jag ska försöka, brukar byta kanske 8 ggr/dag för det vätska så mycket och när sockarna blir blöta är det dags enligt mig och byta bandage. Men dem säger att det ska inte bli så mycket vätska för padden ska ta upp det.
Vi får ju hoppas, men jag är inte positiv. Men jag ska försöka in i det sista, men börja det droppa i skon, så tycker jag nog att jag bör byta bandage.
Annars skiner solen och bara smärtstillande sätter in så ska det nog bli en bra dag idag också 🙂