Nyheter 2020

Söka ryttare

Nu är det god tid och söka ryttare till dem hästar vi inte har tävlingsryttare till.

Kakan ska ha en som är motionsryttare, 3 dagar i veckan. Hon söker ingen tävlingsryttare,  men man kan få möjlighet och uppgraderar sig under våren 2021 om häst finns till godo. Kakan är världens snällast ponny, maxad B och har fortfarande föl under sig, men håller på att sättas igång med ridningen för fullt. Hon kommer att få ett föl under sommaren 2021, därför söker vi ingen tävlingsryttare till henne, såklart deltar man i träningar m.m ändå, hon kommer att dra ner på ridningen under Maj/Juni -21.

 

Corall söker nu sin tävlingsryttare el. motionsryttare. Över 16 år bör du vara.

4 dagar i veckan gäller. Corall är unghäst som söker en ryttare och är välutbildad och gillar och ha med unghästar och göra, du bör vara en person med bra balans och tålamod. Corall är faktiskt en storhäst på ca. 170 över havet, hon är välutbildad för sin ålder så det är inte ett problem, går i form i alla gångarter. Känner man att detta är något för dig så hör av er.

 

Lilla ponnyn är precis som det låter en B-ponny. Söker nu tävlingsryttare och då gäller 4 dagar i veckan. Du bör ha lite rutin och känsla, hon är välriden och snäll i all hantering och ridning. En rolig ponny och rida och tränar /Tävla på. Hör av er om ni är intresserade.