Nyheter 2020

Dag 4:a på Hud

Gör samma sak varje dag, först läggs det på en kräm för smärtstillande som får sitta i minst 20 minuter annrs gör den ingen nytta alls. Är på hud nu förtiden och även infektion har ett finger med i leken som tur är.

Är nu inne på V. 12 ja det är sant det har gått så lång tiden sen jag fick rosfeber först och sedan sprängdes det vätskefyllda blåser på vaden och blev till bensår som inte läker.

Har även fått tid för ultraljud av venerna i vaden, allt ska kollas.

Efter det så får jag sitt med benet i en bakterielösning i minst 20 minuter och sedan om benet är på en bra sida försöker vi massera bort det vita fibriret som inte är bra för läkningen, det sista har vi klarat av en gång på 4 försök, dem 3 första dagarna gick helt okey, men idag fick vi igen det.

Ömmar helt sjukt just nu och svider,bränner och allt annat.

Idag så tog dem en odling från benet igen, då dem tror att det är några jävl... där och jävlas fortfarande, går på 2 st olika pencillinpiller redan som tur är, har även hunnit med 2 st påsar direkt i blodet i början av veckan också. Men dem var inte nöjd på hud utan nya prover skickas iväg, fick även ta blodprov igen, och det gick på första försöket som tur var.

Förutom världens segaste bensår som fick rosfeber igen, så är det skitväder. Regn och ruskt och grått så någon utgång för min del är minimal tyvärr.

Imorse såg ändå benet helt okey ut, men eftermiddags fick jag igen det, det händer fort närdet ändras kan man lugnt säga, det är väl det ändå som går fort.