Nyheter 2020

Sista utomhustävlingen 2020

Våran förening är den som har sista utomhustävlingen för 2020, terminen gick ju lite fortare denna gång, då vi inte har haft några tävlingen från feb-juni pga Corona, men nu är vi igång och visst det är kanske inte dem roligast tävlingarna, men för dem som tävlar så är det ju tävlingsmomentet som är det viktigaste, vi bredvid får allt hålla oss på våran plats helt enkelt.

Så på lördag har vi en dagars tävling, precis så där lagom och även KM går av stapel då, vi brukar alltid ha KM i oktober, nu blev det en vecka tidigare då vi ska köra sista omgången i eliten nästa helg. Vi får se hur det går helt enkelt, känns såklart lite sisådär och ens ha det men samtidigt är det bra träning inför 2021 då vi hoppas vi har en normalare år ialla fall.

Annars så läker mitt ben saaaaakta och jävlas och förändras dagligen, fick en tid på hud om 2 veckor är det akut kan man ju undra. Finns säkert dem som har det värre än jag kan jag tro, men ändå. V.11 är jag på nu och dem har varit i kontakt med hud redan från start 3 ggr så det är ju inte en överraskning att jag finns.

Vi får se helt enkelt. Natten som var fick jag sova 12 timmar första gången på 11 veckor, om det är bra eller dåligt är väl frågan, vi får se i natt helt enkelt.