Nyheter 2020

Vecka 9

Japp, ni ser rätt. Mitt bensår har nu varit igång i 9 veckor. Kan väl säga att det känns lite väl långt för att läka ett sår, men klart det är ju inte litet heller, men nu så går jag på 2 st pencillinsorter då dem till slut hittade att jag hade 2 sorters knäpp bacillusker i mitt sår, kanske inte så konstigt att det läker dåligt.

Dem vill ju kompressitionslinda benet för att få bort vätskan snabbare, testade en gång i 2 timmar, gick väl inte bra ska jag säga och man får igen det på natten sen med noll sömn.

Det har dragit ihop och ny hud är på gång ser man nu, men i natt så fick jag sova en hel timme 🤪man blir ju inte piggare direkt av . Men när det känns som någon sitter och syr ihop såret så är det svårt och sova helt enkelt och värktabletter tar bara bort en liten, liten, liten del av smärtan.

I helgen är det DM på SURF, men idag så hade vi hjälp och sätta upp taket på farstukvisten, eller han gjorde ju det mesta själv, vi kastade upp plåten bara. Men nu är det gjort och bra blev det.

Dem var superduktiga idag med vinster och placeringar och ligger bra till på DM inför finalen imorgon.

Igår så hittade vi fönster gratis i Stöcksjö så vi var och hämtade dem, stora är dem, men vi kan faktiskt fixa till dem lite.

Så imorgon så "ska"vi till SURF och titta på hästhoppning är planen, men för min del så beror det på vilken natt jag får helt enkelt.