Nyheter 2020

Piteå tävling

Så var det dags för borta tävling, Piteå here we go, eller jag är hemma med mitt fantastiska ben såklart 🤪. 

5 hästar har dragit iväg nu på eftermiddagen. Så min plan är om mitt ben vill att stallet ska målas i helgen, har några tappra kämpar som ska hjälpa mig, måste starta med målning direkt på morgonen och då kan jag inte börja med att mocka stallet. Men det där löser vi i helgen.

Hela stallet ska målas, vitt och svart blir det och även järnet runt dörrar och box ska målas. Bör bli snyggt kan jag tycka. Nu är ju dock höst vädret igång 28/8 ja, vi är i augusti fortfarande och solen skiner och inget regn på kartan men det är kallt på nätterna och ingen "sommarvärme" i luften även om den säger närmare + 20 grader i solen.

Tur nog så kan jag ju flytta runt hästarna i helgen om inte deras box hinner torka.

Idag har vi varit på Botnia kliniken också, tog tid och då var våran häst redan utred och skulle bara åtgärdas, vi kom dit 10.40 och kom hem 13.50 ??? tur man är lugn.

Sen blev det bestämt igår att på måndag ska jag träffa läkare för att kolla mitt ben ännu mer, visst det blir bätter, men seg läkt är det , dem vill inte ge pencillin då det faktiskt går framåt men det är klart det är inte det minsta såret som ska ta ihop direkt. Vi får se vad dem säger på måndag.