Nyheter 2020

Vindeln

Ja, idag så fick man faktiskt fara och se på lite ponnytävling, även fasten det är restriktioner så är det helt möjligt med folk på plats eftersom alla är ju med sin ryttare och häst och ingen publik mer än dem som är på plats och rör sig mellan dem olika platserna gällande tävling.

Gick sååå mycket bättre denna gång kan jag lova, förra tävlingen i Vindeln så undrade vi vad vi har tränat på hela våren, det var som bortblåst men vi tog tag i det på en gång och ändrade upplägget något och idag så presterade alla på sin nivå, det bästa dem kan, mer begär vi inte.

3 timmar sömn i natt var väl inte så man var det piggaste människan på plats och när vi kom hem på eftermiddagen försökte jag få några timmar sömn men det är segt med benet, det vill inte att jag ska sova i onödan helt enkelt.

Imorgon är det tävling också, så vi får se vad kroppen säger om jag följer med eller inte, känns ju lite pissigt att ett sår ska stoppa vad jag vill göra, men så är det tyvärr.

Som sagt var nästa helg är det Piteå och då kan jag inte följa med eftersom jag bara kan "sova" på soffan, så det kommer inte bli någon sömn där och då är det bortkastat hela resan. Nu får vi väl hoppas att det blir förbättring nästa veckan med den här skiten, är ju på vecka 7 då och så lång tid ska det inte ta kan jag tycka, visst det är rötmånad så det har väl inte gjort läkningen bättre även om man inte tycker att det har varit sommarvärme, men det är ju något speciellt med rötmånad hur som helst.

Har fått en salva för att smörja in då dem tror att jag har eksem (det syns inte) också och underlättar väl inte läkningen heller.

Om det varit vinter kanske det hade läkt bättre, men det är som det är tyvärr.