Nyheter 2020

Sjukdom fortföljer

Den jälk. rosfebern jobba på, eller egentligen så är den på väg bort ser man, mne vätskeblåsorna och stackars huden den får sen en rejäl smäll kan jag lova, i natt inte skönt för nu är det nya vattenblåser på väg och när förbandet ligger på INTE skönt, fick ligga utan förband sista 4 timmarna gick inte för det gjorde så ont. 

Ja om det är på väg mot rätt håll kan jag väl ta det, hoppas att det är så det är.

Om ca. 1 vecka så fyller man ju år och jämnt är det också 50 styckan hur det nu gick till. Men det är som dem säger det är bara en siffra även om jag idag känner mig som 75 minst. 🤒

Allt är ialla fall nu fixat efter tävlingen som var i helgen, det är ju inte så att på söndagen när allt är packat och klart att det i verkligheten är klart, nej,nej då ska allt tömmas och kontorsjobb ska fixas. Allt fyskiskt bärande är klart (någorlunda det är inkastat i sitt rum) bör väl städas någon gång. Redovisning och betalning är gjort det som går, vi väntar på Veterinär och rosettfakturerna bara, sen tror jag allt är klart. Gick ganska mycket smidigare i år kan jag lova er.

Annars skulle vi ha satt igång med att lägga brädor över bron, men nu när jag är icke i arbetsfört jobbläge så får Susanne jobba med allt det dagliga och den är en hel del kan jag lova och så ska hon ju lägga om mitt ben 2 miljader om dagen känns det som. Hinner bara lägga om det så är det blött igen 😲jaja det kommer ju ut ialla fall.

Får bli nästa vecka om mitt ben vill det vill säga. Kan som inte göra som jag vill enligt det.

Och fortfarande så är vädre upp och ner, sol, regn, blåst. Vi fick ju 2 veckors tropisk värme och det var väl och ta i kan man tycka. Men nu har vi Sverige sommar på riktigt och det är lugnt om det var så att det kunde hålla sig till regn en dag och sol en hel dag men icke.

VI får se vad som händer helt enkelt.