Nyheter 2020

Uno växer och knakar

https://www.facebook.com/susanne.hamberg.3/videos/10158854612203010/

Lilla fölungen börjar bli en tuffing och har lite attityd. Han är rätt så ful så att han blir söt kan man säga. Men friska och kry som tur är.

Imorse ringde telefonerna överallt i huset strax före 05.00, upp pigg och alert 🙃eller inte, i tron att nu är det panik någonstans på en söndagmorgon.

Då säger personen i telefonen att våra hästar är lösa och går nu mot Ström, 😲 ute snabbt i stallet men där står alla hästar i sina boxar och undrar vad jag vill så här tidigt, ska då få en uppfattning hur dem ser ut och vars dem är, som tur var så visst vi vilka det var och åkte dit och hämtade dem och lämnade dem i stackars Perssons hage i Ström, och få kontakt med någon kl. 05.30 är omöjligt kan jag säga med alla verktyg som finns så inget svar.

Persson var dem ända vi fick kontakt med snabbt så dem inte skulle svimma när dem ser 2 extra hästar i hagen, men det var lugnt.

Nu är även ägarna på väg och hämta hem hästarna.

Klockan 07.00 var vi på hippologum och vattnade blommor, stallet är klart för flera timmar sedan och nu sitter jag mest och slötittar på datorn, kanske bäst och gå ut och göra något nyttigt innan man somnar till helt.