Nyheter 2020

Midsommarafton

Japp idag är det midsommarafton, vi har haft fint väder och ätit gott under dagen och har en slöeftermiddag och kväll som är välbehövlig kan jag lova, men det hade nog behövts några dagar känns det i kroppen och knoppen, men det är semester och visst det är en del måsten, men man kan ta dem lite mer i lagom takt mot för när man jobbar som tur är.

Som sagt av så blir våra sommartävlingar av och det är snabba ryck om ca. 2 veckor är det första start. Blir som sagt var lite mer lagom tävling då det är corona regeler som gäller, så lite enklare blir den och det är ju tur för finns ingen tid och beställa några roliga saker. Det får bli så gott det blir och det är nog bra det ändå. Vi har redan nu 201 hästar anmälda på 4 dagar så anmälda kommer vi att ha det lovar jag.

Brummis var på koll i onsdags om hon var med föl men icke, så på måndag på det igen. Corall ska in nu på onsdag och kolla om hon är dräktig, man kan ju hoppas att en av dem har tagit på en gång.

Och idag så var det nära att kakan skulle klämma ut den där fölungen, men hon håller på sig, idag har hon gått över 10 dagar och det gjorde hon med Uffe också.

Imorgon ska det målas det sista på huset och vi ska sätta upp lite siffror vi har beställt, kommer bli så bra. och på måndag tar dem bort byggställningen. Då blir det fixning av altanen och måla så vi kan få ut utemöblerna och kan använda vårat hus som vanligt.