Nyheter 2020

Lilla ponnyn har lite ont i hovarna

Vi hoppas bara att det är lite tillfälligt skit, men det kan vara så att det är ett lätt fångattack. Men vi har tagit alla restriktioner som gäller och hon ser då pigg och alert ut så förhoppningsvis blir det inget värre.

 

Det är klart hon är B-ponny älskar mat och nu äntligen har värmen och solen anlänt så gräset har börjat växa, problemet är att vi har minusgrader på nätterna så gräset blir väldigt sött och gott, och kanske inte passar henne i dessa Corona tider, vem vet ??? Ja vi anpassar oss helt enkelt.

Öppen bana igår igen och det tar sina timmar men i lugnt mak, fungerar bara fint och alla får hoppa en banan på 10 hinder, hela eller delar, höjd får dem välja själva och avstånd finns uppsatt.

Om ca. 3 veckor ska vi ta beslut om vi ska ha våra sommartävlingar i Juli, just nu så får barn tävla from. 1 juni men bara 50 personer på plats, så det fungerar inte för våran tävling alls, men som sagt var 3 veckor kvar och mycket kan hända. I alla fall så får inte seniorer tävla alls just nu i Sverigt så storhästar ser det ännu sämre ut för. Vi sitt lugnt i båten helt enkelt.

Och det är även 2,5 vecka till semesterna anländer, skolan slutar den 9/6 nämligen och vi ska väl köra lite städ veckan efter men i lagom mak. Känns som våren skenade iväg här på slutet.

Hur som helst är vi lediga 3 dagar nu då det är Krist himmelfärsdag och även flygardagen en klämdag. Känns inte fel alls.

Så idag blir det att måla panel till husväggen, det är sol och över +10 grader så nu blir det åka av, och så har vi fått låna en målar låda som jag kallar det, man trycker bräderna genom en låda och så målar den. HOppas den fungerar så bra som det låter. Bild bevis kommer.