Nyheter 2020

Snö=Maj

Suprise här kommer det ett lass med snö, okey det är lite vitt på marken och idag skulle det komma en hel del snö el. regn hela dagen tyvärr.

Men det är nog nödvändigt för marken då det är tortt där, vi har ju först och främst knappt haft någon snö på hela vintern och sen har det inte regnat något värst under våren överhuvudtaget

Som tur var så hade vi Micke S träning på fredag sol och lite vind, lagom kallt 🤭 det vart vinterkläder helt enkelt.

Lördag samma väder och lite mindre blåst så det var en skön dag, hoppträning hemma för dem som inte var med på Micke och sedan sladda lite ridbana, hälsa på Corall en sväng och lämna lite med foder. Grillat på kvällen, ja vi gjorde inte så mycket egentligen.

Idag står hästarna inomhus tills det ser ut som en lucka i vädret. Sen blir det nog inne jobb resten av dagen. Städa och en hel del pappers jobb finns det på schemat.

Ca. 5 veckor kvar tills det är dags för semester, känns som att våren typ skenade iväg, men vi har nog saker och göra ändå 😉. Dock blir det ingen "Semester" detta år, vi hade tur och hann med Dubai veckan innan corona satte igång, vi hade en grym tur där kan man säga. Men det finns nog säkert saker och göra i sverige och hemmavid också ska ni se.

Nu på tisdag ser det ut som att Brummis ska semineras första gången, får håll tummarna att det händer också.

Som sagt var Corall är på förberedande inför bebis 2021 också, för hennes del och även människorna som ska ha med henne och göra i denna del av hennes liv så blir detta upplägg bra tror vi. Man kan ju inte mer än göra sitt bästa i olika situationer eller hur.

Annars så är världen fortfarande i vänta läge gällande Corona epedimin, och det får vi accepterar. En sak som är positiv är att naturen får en chans och återhämta sig lite och en annan är att man hinner göra allt det där som man skjuter framför sig hela tiden. Kanske inte allt men några saker ialla fall, känns ju bra ialla fall.

Jobbet kör på 100 % nästa vecka, så nu blir det åka av på riktigt. Även om vi har haft mer och göra än vanligt ialla fall dessa senaste månader.