Nyheter 2020

Farstukvist väck

Som ni säkert har koll på nu, så har vi för mycket tid över så då börjar med såna där saker som egentligen skulle ha gjorts för läääääng sedan, är det inga tävlingar så finns ju tiden helt plötsligt.

Sen om det är roligt nja det kan vi ju snacka om senare.

Nu på valborg så är det dags och planerar för brädfodringen, vi gör inte den själv men vi tar bort farstukvisten själv och ska även bygga upp den senare i sommar.

Vi gjorde ganska mycket själva men sen kommer det här med höjd och då fick vi bjuda in dem som inte är höjdrädd, men 2 timmar senare så var farstun borta och ganska mycket skräp och brädor hela gården, vi tänkte först och hyra en container men helt sjukt dyr den vi pratade med så planer var och köra till återvinningen själv.

Brukar inte vara något problem, lastade finka och bilen full och åkte, tänkte lördag inte den bästa dagen men det stänger kl. 14 vi är där 13.45, vi det var vi och resten av Umeå vi vände och åkte hem och nu ska vi hyra en container ialla fall så det blir nästa veckas jobb och slänga i alla saker. 

Alla hästar är igångsatt nu och friska och fräscha. Corall åker på måndag inför seminering m.m i några veckor sedan kommer hon hem igen, blir ett äventyr till för henne. Men hon är en stark tjej så det tar hon med en klackspark.

Om ca. 6 veckor är det dags för sommarlov vi jobbar en vecka till men till midsommar har vi semester till mitten av augusti, jäkl... vad fort våren går egentligen.

Och i samma veva så ska Kakan ha fått sitt föl, så vi har det vi gör ändå även om världen och tävlingarna har stannat i vänta läge nu i några månader.

Brummis har koll nästa vecka och sedan förhoppningsvis så ska hon semineras. PHuuu