Nyheter 2020

Påsk slut

Så var 2020 års påsk slut, vi har hunnit helt fantastiskt mycket denna vecka och det har mycket med att man har haft tid eftersom det inte är några tävlingar och mindre träningar, nu har vi startat upp hoppträningarna hemmavid också och det sparar man grymt mycket tid också med.

Vi har byggt och stått i och städat, flytta saker. Vi har börjat leta efter någon firma som ska brädfodra om huset då vi inte själva har tid och kunskapen att göra det. Tid är lite siså där med för tillfället nämligen.

Helt fantastiskt väder har vi nu också, plusgrader och sol, just nu + 14 grader. ridbanan kommer strax börja damma också, men det är bara postiva nyheter.

Ridskolan i full gång även om Corona fortfarande härjar i världen, men det är lite lugnare, eller alla människor har lugnt ner sig i frågan och börjat gör sin del i det hela, mer kan man inte göra.

Ny häst i stallet som allt ska ordnas till, har gått bra hittels, inga större missöden har hänt.

Dags och planerar för föl 2020, vi börjar med Brummis så nu är det dags och åka skytteltrafik till Vännäs för kontroller, efter henne är det dags för Stora Corall och förhoppningsvis så går det smidigt med båda, men det tror jag inte att det kommer göra tyvärr. Brummis är redan nu på utredning för infektion i livmoderna så blir ingen bebis test förren senare ändå.

Kakan får sitt föl om ca. 7 veckor och även hon ska betäckas om är planen.

Och så är vi i full gång med att starta företag, mycket och planera och ringa med det också, men sakta men säkert ska vi nog få ihop det också.