Nyheter 2020

Strax påsk

1 jobb dag kvar sedan är det påsklov, vi jobbar 2 dagar på påsken men annars är det lov som gäller. Ganska skönt faktiskt då det har varit mycket på sistone gällande Corona skiten, blir merjobb på jobbet så man blir rätt så slut i kropp och själ, men vi har ett jobb ialla fall och finns inte på kartan ännu att något ska ändras, så länge skolorna är igång så är det check på jobb delen.

Ca. 60 dagar kvar till fölungen ska komma (Ulla bella), Kakan är rund men ändå helt okey, har nog mycket med att hon var med tränad denna gång hon blev dräktig.

Sen ska vi börja kolla med Brummis och se om det blir mamma ledigt nästa år för henne. Och det ska vi start upp nu i april är planen.

Annars har hästarna haft 2 st vilo veckor och är lite crazy 🤪men sköter sig rätt så okey ändå. 2 hästar skrittar en vecka till sedan har dem återkoll och då får vi se om dem behöver åtgärdas något mer, förhoppningsvis inte.

Sen har vi en överraskning på gång nästa vecka, men vi tar det när vi har allt under kontroll tänkte vi.

Haft 3 pass med lastträning på ridskolan och gissa vem som är teorihästen, såklart Kakan så hon har lastast typ 30 gånger totalt och inte fått åka och tävla en ända gång, sjyst nej tycker hon, men man ser att hon blir trött fortare nu, även om man bara lastas. Nu går hon bara lättare pass 2 gånger i veckan passar henne kanon. Och nu är det utan sadel också, och bara tränsbett, behöver inget starkare betsling just nu.