Nyheter 2020

Hemma vid

Fredag jobb dag, dock endast städ, hann en hel del faktiskt. Blev handling av både häst och människo foder också 😋 kan ju vara en bra sak och ha hemmavid.

 

 

Igår lördag domare och banbyggare i Vännäs, kallt men solen sken utanför ridhuset 😎 roligt för dem som var ute ialla fall, desto kyligare i ridhuset, men allt gick bra och stallets ekipage var superduktiga, Brummis har vi tävlingsrehab som vi kallar det och har ökat på med att hoppa en högre höjd, igår var det ett steg bak som  gällde hon var inte sig själv och det är bara och accepterar och backa dem steg hon vill, så till helgen i Skellefteå blir det ett snäpp lägre. Vi har ialla fall börja planerat lite föltankar gällande Brummis, för egentligen så passar det perfekt att hon får en lite bebis nästa år och detta år kör hon på med sin rehab och sen vet ju bara hon själv hur framtiden ser ut, men bebisar tar ju inte direkt en kvart och göra och hon är perfekt ålder för det. 

Det ser ut som vi har en plan på en halvblodshingst, blir det en D-ponny el. häst vet man ju aldrig då, men det får även framtiden utvisa, dock bör vi nog börja i tid med betäckningen och koll för jag tror det kan bli lite lurigt. Eller så säger hon 😉 tjhoo på en gång, vem vet.

Idag blåst och snöstorm och såklart har dem krossat en staket, så det blir och laga om snön lugnar ner sig lite bara.

Imorgon måndag börjar vardagen igen, ja det är väl lika bra kanske även om det vart en kort ledighet kan man tycka.