Nyheter 2020

2 dagar sedan är det Dubai

Japp, rackarns vad fort det går nu. Om ca. 2 dagar är det avfärd mot Dubai. Ska packa imorgon har tvättat lite kläder i veckan så får vi se vad som får följa med dit. Är förmodligen sol där eller vad tror ni 😎.

Tillbaka till norrland tack, vi har någon typ av underlag och rida med hästarna på, ca. 1 cm snö men ingen halka ialla fall. Och minusgrader så det håller sig under kontroll några dagar ialla fall. Solen är upp till 17.30 nu och det är så skönt, man orkar så mycket mer känns det som.

Knappt 4 månader kvar till Kakans lilla föl kommer, just nu så har hon lite bebisträning, hon rids ca. 3 dagar i veckan och går i hagen och myser och äter gott. 

Annars fullt ös som vanligt, idag fick vi positiva beslut om företaget vi kommer starta, men inget är skrivet under ännu så vi ligger lite lågt än så länge, det startar ändå inte upp fören sommaren.

Imorgon ska vi på Hippologum och skriva på kontraktet gällande 2020 sommartävlingar för klubben. Så som sagt var en del och göra, men när det är roligt och positivt så spelar det ingen roll kan jag tycka.

Och alla hästar är fortfarande friska, jag är friskförklarad från min prick i hjärnan, MR ju ryggmärgen för några veckor sedan, plus allt annat dem har kollat och jag är frisk, men ändå har jag en prick i hjärnan, ja jag känner ju ingen skillande före och efter jag har fått veta det, så jag kör på😋som vanliga jag. lite knäpp och galen som vanligt.