Nyheter 2020

Bara positiva nyheter.

Det är som trevligt när allt som bara går ens väg, allt som rullar på.

Vi skottade ridbanan eller skrapade ridbanan igår igen och inatt som kom det lite snö så nu är det perfekt underlag för hästarna, ingen is och halka.

Solen skiner och några plusgrader så idag njuter man bara av vädret.

Träning på Peka igår dem var så duktiga, och idag så var det träning i Sikeå och dem jobbar riktigt bra där också. Det är riktigt roligt och följa dem som är gröna i denna sport också och visa rätt väg i ridningen och hoppning.

Massage på 2 hästar i fredags, såg bra ut och dem njöt, skulle kanske lyxa till på sig själv också, men vi ska ju till Dubai om 6 dagar. Allt är typ klart för avgång utom kläder och packa då vill säga, men planeringen i stallet och så är fixat.

Roliga nyheter för en fin bekant, som vi ska hjälpa och fixa till med saker om några vecka, blir roligt med ett nytt kapitel i sitt liv.

Vi själva har skaffat företag, men vi har inte något och aktiverar i det ännu, men vi har ett på standby ialla fall så det känns bra.

Ridhall ideerna är inskickat frågor till olika instanser för att vi ska få koll på det innan själv huset sätts upp, känns som en bra ide eller hur 🤪.

Sommar tävlings planeringarna börja ta form och det blir 5 dagars tävling, 3,5 är hoppning, sedan är planern för en dag dressyr och en dag hundutställning. Vilda planer helt enkelt.