Nyheter 2020

Sommarens tävling blir på Hippologum

Igår på styrelsemötet så togs beslut att vi accepterar Umeå RF kontrakt som vi tillsammans har jobbat ihop. 

Blev helt okey, visst vill man väl ha allt gratis, men vi hyr ju faktiskt in oss på en befintliga anläggning och då får man betala för det också.

Blir Norrlandsmästerskap för ponny, någon lagklass för häst och typ 100 klasser, nej så farligt blir det inte, blir färre storhäst klasser detta år. Och lite lagom höjd på dem också. Visst är det super skoj och se höga klasser, men det är inte många som tävlar dem här upp och då blir det den ekonomisk biten som stoppar det hela, men det blir nog kanon ändå.

Annars har vi skickat iväg för att få hjälp och svar på frågor gällande uppsättning av ridhall/tält både till länsstyrelsen och Umeå kommun, känns bättre att man har koll på dem små sakerna innan man ens börja titta för mycket på hallar. Spelar ju som ingen roll om vi har en hall, men ingen mark i slutändan.

Sen är det 9 dagar till semester, det blir mycket och fixa ihop både jobb och privat, är ju som ett ansvar då man har djur och hus att få ihop allt. Men det mesta är nog under kontroll faktiskt sen en tid tillbaka. Planering kallas det.😋