Nyheter 2020

Positivt

Det finns något positivt och bo nära kusten och inte ha ett träd så långt ögat ser, nämligen att det isen smälter och fram kommer gruset på vägen och även på gården, ridbanan är lite seg men ge det några dagar till med detta väder så är vi nere på gruset där också.

Sen om framtiden vill det vi vill det vet man aldrig.

Hur som helst är det dressyr för Lena U imorgon på Peka för ekipagen i stallet.

Lilla ponnyn slipper då hon hade en snabb koll med veterinären så att hon fortfarande håller sig frisk och fräsch och det var inga problem alls. Så hon kör på hemma istället med en lite lugn vecka.

Håller på att boka hotell, tåg, hyrbil till Högbo (Gävle) för första elitomgången för ponny. Var lite lat förra året, och testade detta och det gick bra, när Susanne ska köra själv ner och upp så finns inte kraften för henne och jag kan inte följa med då jag ska styra upp hemmavid också, men Tåg blir det ialla fall.

Alla banskisser inför Vännäs tävlingen V.10 och Skellefteå tävlingen V.11 är klara, det är lite knappt med tid med allt nu, så det är lika bra och fixa det man kan innan vi åker till Dubai, som vanligt så går ju våren snabbt och nästa helg är februari slut och vi har sportlov och även åker vi till Dubai den helgen. Ska bli spännande och skönt med lite semester.

Styrelsemöte imorgon med lite som ska bestämmas inför både det ena och andra.

Ridhus/hall planeringarna får vi se om vi kan ta tag i nu till helgen. Eller så blir det senare, det ska ju inte upp förren till hösten ändå.

Ja det är en hel del, och då har jag väl glömt något ändå, men det kommer när det kommer det också.