Nyheter 2020

Ridhus/tält i tankarna

Håller på i tanken och planerar inför nästa vinter att vi ska försöka få upp ett ridhus/hall/tält. Det fungerar lite si så där med underlag och träning och ridskola nu förtiden på vintrarna, eller det fungerar inte alls om saningen ska sägas.

Kolla just och marken som vi har arrenderat räcker till även med parkerings möjligheter. Var och satte ner pinnar igår för att mäta hur det såg ut, mäte ute 35x80 meter så det finns så det räcker och det blev ½ marken kvar för parkering, så det fungerar, nu kommer inte vi att ha ett så stort hus, men togi  lite extra.

 

Ska kolla upp allt med lagar och regler, tillstånd m.m och vi tittar på hallar av olika slag, men det är ju nästan det sista man kan tänka på att köpa hallen om allt annat går i stöpet så är det skitsamma om man har en hall liggande där.

Nej vi går rätt väg så får vi se vad framtiden utvisar, nu är det mycket som kommer att hända ändå under våren sommaren gällande andra saker, men det ska väl gå det också, det är ju inte så att jag kan sätta upp en hall själv ändå.

14 dagar sedan är vi i Dubai, blir kanon bra och behövligt också, bra och ladda batterierna inför våren, mycket banbyggnation och domarjobb strax och så allt det vardagliga på det och så planering inför hallen och det hemliga projektet som inte är i land ännu heller. Men det är positivt ialla fall.

Nu är vi på tävling på Hippologum i helgen, tur nog inga funktionärsuppdrag men alla våra hästar tävlar alla hästar så det blir hela dagar ialla fall, men på läktaren och på framhoppningen.