Nyheter 2020

Planerad V.4

Ja, ska vi testa en veckoplanering igen 😀

Gick väl lite si så där sist, men inte så långt ifrån ändå. Denna vecka är nog mer Okey än så länge.

Måndag: utsläpp av hästarna kl. 08.00, började jobba kl. 12.00 pga utbildning, helt okey, ridskolan gick bra då vi hade 1 cm snö.

Tisdag: Utsläpp av hästarna kl. 06.00, göra stallet, Susanne jobbade lunch och kl. 14.00 skulle jag och få Järn dropp då dem vill ge det pga lågt värde 85. Tog typ 3 människor och 30 min innan dem fick in nålen, det gamla vanliga, jag ska dit nästa tisdag igen för dropp nr. 2. Ridskolan idag är skit då det är IS med BLANKHET 10000000% så det är skritt idag.

Onsdag: Utsläpp av hästarna kl. 06.00, göra stallet, Susanne jobbar lunch då jag är själv i köket både onsdag och torsdag. Slutar kl. 15.00, intag av hästarna och sedan blir det skritt igen om nu ingen vill åka in till Peka, men vi ska/kan inte då vi har styrelsemötet kl. 17.30.

Torsdag: Utsläpp av hästarna kl. 06.00, göra stallet, Susanne jobbar lunch då jag är i köket själv idag. Sluta r kl. 15.00, intag av hästarna och sedan är stallet stängt. Bör nog handla något också, vi får se om vi hinner.

Fredag Utsläpp av hästarna kl. 06.00. Slutar kl. 13.00 idag då jag ska till läkaren för värdena av blodproverna, typiskt att dem skulle hitta att vitaminerna var knäppa, när man har haft problem med en fläck på hjärnan, har fått tid för MR av nackkotorna och bröstryggen också V.5, den här överläkaren tar sitt jobba på allvar verkligen, bra för mig. Fredagkväll förmodligen Peka ridhus.

Lördag: Stalltjänst förmiddag, Peka eftermiddag och där emellan händer det säkert något också.

Söndag: stalltjänst förmiddag, Micke S träning kl. 14.00 och sedan ska väl den dagen vara lugn hoppas jag.

Om möjligt skulle vi har varit och hämtat lite höbalar, är bra och ha, vi har ju både balar och höensilage, är man "lat" så är det smidigt med bal. Även så bör vi beställa stora rundbalar så vi har hemmavid.