Nyheter 2020

Händelsrik dag

Idag började jag jobba i lite lagom mak, imorgon kör vi på som vanligt, syrran, mamma och pappa var och mätte ponnier i Vännäs ( 14 st) och jag fick skjuts till sjukhuset på eftermiddagen då jag hade träff med överläkaren på neurologen äntligen.

Så har säger dem, det är inflammation som varit i min hjärna (PHuu) den kan vara så långt ifrån som 11 år och då är det Trigiminusnerven som har haft sin start där och inte förren nu har slutresultatet visat sig då det har läkt, dem pratade om MS först men jag har inga tecken eller något som stödjer den sjukdomen som tur är.

Så nu är planen att först tog jag blodprov för att kolla värderna, viktigast var D-vitaminerna, ja jag vet det låter ju löjligt, men D-vitamin är bra för hjärnan säger dem och hjälper till med inflammationer. 

Och det var ju inte den tuffaste medicinen och ta heller. Men vi ska även följa upp med MR av ryggmärgen och ta en ny MR av hjärnan till hösten igen och se så inget mer har uppstått.

Men för 2,5 år sedan hade jag inte den fläck dem hittade. Men dem tog det ändå inte lättvindigt utan följer upp och som dem säger, om du har en fläck på 11 år så är det nog inget men eftersom jag har både Trigiminus och även operatat en tumör så håller dem koll och det är ju bra.

Men D-vitamin ska jag äta tills blodproverna är klara och är dem bra så kan jag om jag vill sluta äta dem, men det är ju inget som kroppen mår dåligt av ialla fall.