Nyheter 2020

Tankar

I går på banträningen så fick vi se på hur alla hjälps åt för att få en träning att fungera på bästa sätt , det är så roligt att inte behöva jaga folk att bygga fram eller bort utan att veta att alla kommer göra sitt bästa för att hjälpa till🙂🙂🙂

 

Just ideellt arbete har ju sjunkit ner i tankarna för många , man blir lite självisk och bara tänker på sig själv , men då är ju frågan varför skall man inte hjälpa andra människor?

 

Om någon frågar om hjälp så självklart säger jag :JA , och hoppas att när vi behöver hjälp så kommer folk att erbjuda sig frivilligt och jag hoppas att detta kommer att fortsätta under en lång tid.

 

I går fick Johannes 8 år följa med på Hippologum och hoppa några små banor med Kakan  det var första gången för honom och det var så roligt att se honom galoppera över ett litet hinder med ett jättestort leende på ansiktet och små rop för att hjälpa Kakan att komma över hinderna.

 

Vi har börjat fundera på att göra en litet nybörjargrupp för de små ryttarna som vill hoppa och tävla , det är många som vill komma in i stallet  , men som vanligt så stoppar vårat helt underbara underlag oss från att satsa för fullt.

 

Nu blir det lite bokföring och baka tårta till pappas födelsdag

 

Ha det bra

 

Mvh Susanne😎