Vad händer egentligen!

Slut med väder snack

Blir inte bättre av att snacka om det här underbara varierande vinterväder som vi har, utan göra det bästa av saken och vara lite uppfinningsrik helt enkelt.

Lite nya hästar i stallet kan vi prata om istället, vi har ju köpt 2 st nya B-ponnier, Lilly är 13 år och är en snäll och skötsam flicka som är så där lagom i allt, passar kanon på ridskolan, tog lite tid och hitta knapparna men nu är även dem på rätt plats som tur är.

Sen kom Lillan för typ 2 veckor sedan, en känslig dam som man sakta men säkert har börja få koll på, är tävlad i Sverige i hoppning och det är där hon kommer att synas också, visst kommer hon gå ridskola en del också men i nuläget så blir det med lite lagom takt.

Svarta Zara som vi kalla henne är bara inneboende just för tillfället då hon är till salu, häftig dam och med lite tid så är detta en stjärna, men är man bara 5 år så får man ta lite tid på sig och fatta galoppen om man säger så Ler stort.

Så nu har stackars Brumis 3 nya kamrater och det går finfint ingen av dem är starkare än den andra utan dem går mest och strossar i hagen, klart Lilly och Lillan är bästisar så det Lilly gör, gör Lillan också, knäppisar.