Vad händer egentligen!

Tandkontroll

Lilly har nu äntligen fått sin tandkontroll om som vi trodde så såg det inte bra ut, nu får hon gå på regelbunden kontroll var 3:e månad och försöka fixa det som fixas kan, en gammal fraktur och berg och dalbanan på tänderna så är det inte så konstigt att hon har svårt och få upp hullet, Så hon blev en bettlös ponny helt plötsligt och det ska väl knappast vara något problem.

Arne och Fuxis är också äntligen rakade, när man är borta mycket så fattas det lite tid just för dem där lite extra sakerna som ska göras både i stall och hemma.

Vi fick lite panik i vecka då vi på ridskolan tyckte vi såg en gråning på Mira´s öga, som tur var så kom ju veterinären för att göra tänderna på Lilly dagen efter och det var bara ljusskenet som vi trodde från lampan, men lite hicka fick man allt.

Allan börja köra på nu också, och om vi har lite tur så fortsätter det med plusgrader ute så är det mycket lättare och fortsätta med utbildningen på honom. Han är då det snällaste att ha med att göra när man håller på med honom, blir han stressad som araber blir ibland så tar man ett djupt andetag åt honom så taggar han ner igen, men även om han blir stressad så blir han aldrig dum eller så, han blir bara lite snurrig men vem blir inte det.