Vad händer egentligen!

För hårda krav ?

Nej, det ycker jag inte, vi har valt att våran lilla Allan ska säljas/lånas ut/foder för att få den tid han behöver, vi har själva inte den tid han behöver för att fortsätt utbildningen, många skadade ryttare och då bli det lite tufft och göra det viktiga jobbet gällande fortsatt utbildning i ridningen, det andra gör vi dagligen har hanteras varje dag och är ute minst 3 dagar i veckan med sadel och träns och leds så den delen är han fullt klar med. Vi har haft en hel del som är intresserad av honom och det är klart att det bästa för honom är ju att han blir såld så får han stanna på samma ställe i framtiden. Han är grymt snäll och lyhörd, nästan för "med" om man kan sägaa det, stannar man så stannar han utan strul han är en följare kan man säga. 

Nu är han vinterskodd också, och vi behöver inte raka bort päls på honom då han är så fin i pälsen ändå.

Hans kompis >Svambob åkte dock pälsen bort på idag och han var tjockhårig så nu har han täcke för första gången i sitt liv och såklart ska grabben åka lyxigt han fick låna ett Rambo med hals, så nu får vi hoppas att hans hagkompis är snäll med det.

Hur som helst ser det ut som att det är lite storm på väg, så vi har redan vintertäckena på men inga halsar, så nu sätta dem på ikväll efter ridskolan är klar för kvällen.