Vad händer egentligen!

Borta

Så där bara så är nerven någorlunda lugn igen, men förkylningen sitter i men det kan jag gärna ta istället.

I helgen tävlingar på SURF, alla ekipage har skött sig kanon, från vårat eget stall så har vi bara dubbelnoller från ritterna förutom en rivning på 1:an det är inte dåligt, idag ökar vi tempot lite på dem och tar placeringar också, både Mira och Fuxis som har gått AVD B hela sitt liv gick igår för första gången som "vuxen" och gick felfritt båda 2, dem var så duktiga även ryttarna såklart Cool. Så just nu sitter jag och vänta på att skjutsa Fuxis till SURF och hoppa sin 3:e LB i sitt liv det är så skönt när man bor 10 min från tävlingsplatsen.

Annars har vi våra egna tävlingar nästa helg, en dagars lok/reg ponnyhoppning, allt är klart pappers/dator vis så nu kan vi inte gör mer än till helgen öppna upp för tävlingen, det är enkelt och ha en dagars tävlingar.

Lilly är i Sverige nu och anländer på torsdag hem, det är bra och får chilla några dagar där nere så hinner hon anpassa sig lite bättre.

Sen har vi gröngölingskursen som är så grymt populär så vi måste tacka nej då vi har fullt i grupperna, men roligt är det med barn från 5 - 10 år, man har alltid ett leende på läpparna för dem säger så roliga saker ibland och gör helt plötsligt något helt annat än man sagt så man får vara vaken också, imorgon har vi teori för måndag och tisdags grupperna samtidigt och det är löshoppning på schemat och då tar vi in proffset Kakan som visar vars skåpet ska stå, blir även några kring teori uppgifter också, ska bli spännande och ha ca. 30 barn samtidigt tur vi är bra på att organiserar.