Vad händer egentligen!

Gröngölingskurs

Den här veckan har verkligen varit fullbokad, ridskolan är nu fullbokad med alla dess grupper, nästan alla extra rid dagar är fulla och tävlingsryttare har vi så det räcker.

Det allra bästa med veckan även om den har varit lite jobbig är när lilla Olivia 5 år tar tag i  Sune 450 kg näsborrar och sägar att du är den vackraste av dem alla, då snackar vi gröngölingar, Sune står snällt och undrar vad ska jag göra, jag står still och ögonen håller på att pluppa ut Coolunderbart kan man lätt säga.

Annars rullar jobbet på för full rulle, syrran har fått 2 st timanställningar som passar precis så där lagom nu från början, och hon kan ju även välja själv hur många timmar som passar hennes 3 diskbråk också. Klart det är slitet för henne och mycket vila efteråt måste det bli med all rätt.

Det har varit Piteå fredag-lördag en snabb tävling i spöregn (stackarna) bra resultat kan man lugnt säga och lördag eftermiddag flyttade vi hoppträningen hemma vid till då vädret ska komma hit och nog är det regn storm i dag söndag kan jag lova er, så vi tog rätt beslut och flytta träningen.

Allan är en riktigt snäll kille, han har sadel, träns, snäll och leda, sämst på longeras, snäll och gå över bom med, och vi har även suttit på honom en gång men det är svårt och få ihop tid för den delen då man måste vara några stycken som hjälper till och är det tävling och träning och ridskola och grönsgölingskurser så får det bli en annan gång, men allt annat kan man träna på ialla fall och där är han så väluppfostrad så vem som helst kan hålla på med honom.

Svambob rids några dagar i veckan, och man kan ju lugnt säga att han är en ängel och rida och lyhörd, sen att han tycker det är urtråkigt och gör iordning sig i stallet är en annan sak, men heller det än att han är svår riden.

Kakan har nu haft sina 3 månaders vila från tävling och träning och började hoppa igår på träningen, gamla damer kan sin sak kan jag lova så nu ska hon ut på några som klasser under hösten är det tänkt, så där lite lagom blir det. Annars går hon mest med dem mindre barnen som nybörjarponny och sköter sig precis som vanligt som en stjärna.

Gurra är nu på gång med rehab träning och har börja trava, visst den här tävlingssäsongen är borta då det tar ett tag och stabilisera senfästet men det var och räkna med, bara han blir bra så spelar det ingen roll.

Nu ska vi på matmarknad är planen i regn och rusk, chansar att vi kanske inte har kö där, men man vet aldrig.