Vad händer egentligen!

Äntligen arbetslös

Detta har aldrig pratats om här på våran lilla blogg , men både Mona och jag har jobbat för Sodexo sedan 1989 och det har varit en bra arbetsgivare på det stora hela.

 

För 8 år sedan bytte vi arbetsplats till volov lastvagnar och restaurangen  som drivs av Sodexo där  och vi följde med en av våra superchefer som förut jobbade på Universum på umeå Universitet och detta gick superbra , tyvärr så fick vi under de senare åren en ny chef .

 

Alla samtal och anklagelser och allmänt dåliga dagar som har varit med hen är helt förjäkliga.

Vi har haft kontakt med huvudkontoret för att få ordning på det hela , men inte har det fungerat.

Vi har jobbat stenhårt för att driva restaurangen framåt , men någon gång måste det ta slut.

Just nu så  ligger det en stämning för olaglig avskedan mot Sodexo när Mona blev avskedad under en sjukskrivning.

Vilken att skratt retande så Mona är den bästa anställda som någon kan ha , hon fick fast tjänst direkt hon började söka jobb och har fått så många lovord så det är helt galet.

Och efter en lång sjukskrivning där jag har jobbat mig till en kropp som har tre disksbråck , förstörda knän , armar och rygg och ett utmattningssyndrom så till slut så orkade jag inte hålla emot längre och sa upp mig själv för några dagar sedan.

 

Det känns så bra att "allt" är klart och att få vara fri från denna chef.

 

Det är synd då man inte tror att detta skall hända en själv , men livet är hårt i bland och då får man kliva ur båten och hitta en egen flytväst...........

 

Så just nu så känns livet jättebra även om det är lite spännande att vara arbetslös då jag har jobbat varje dag sedan 1989..........

 

Men allt kommer att gå braHjärta

 

Ha det jättebra

 

MVH SusanneCool