Vad händer egentligen!

4 arbetsdagar kvar

Nu lider sommarjobbet mot sitt slut, 4 arbetsdagar kvar sedan säger jag vi ses nästa sommar, visst är det roligt och jobba på ett så speciellt ställe som har så pass höga krav och säkerhet men nu är det dags för 2 ½ veckas semester innan mitt ordinarie jobb startar upp igen. Annars tråkig sommar än så länge hoppas augusti blir OK ialla fall.

Häst mässigt så har dem flest både ryttare och hästar lite sommar lov under Juli, vissa är skadade och vissa har helt enkelt lov, det behövs lite vila ibland för dem också, när det är så pass mycket tävlingar och sen ska dem gå ridskola också, då får man säga stopp som ägare ibland och tänka på djuren faktiskt, vi har inga tävlingar förren i slutet av augusti ändå.

Den ända som jobbar på är lilla Svampbob, han ska få lov i augusti är planen, nu är han riden i nästa 1 ½ månad och sköter sig kanon i ridningen, har även hoppat en bom och precis som vi sa är inte problemet ridningen utan hanteringen, fortfarande så testar han helst med man och lyfta höger bak ben lite grann, men på det stora hela så är han en duktig kille.

Sen håller vi på för fullt och göra ett BB i stallet, Kakan är dräktig och har 45 dagars vila för att bebisen ska stanna kvar, Wilma är som Kakan lite blyg så det tar lite tid innan dem släpper till om man säger så, men vi hoppas att nästa vecka är hon bebis tokig och tar. Hon är dock helt galen då hon ser alla bebisar när vi är och kollar henne. Hoppas att det fungerar i såna falla har vi två föl nästa sommar.

Tjingeling