Vad händer egentligen!

Terror attack Stockholm

Igår fredag vid 15 tiden kör en lastbil på Drottning gatan i full fart och träffar människor med vilja, just nu 4 döda och flertal skadade, kraschar in i Åhlens huset och med det har vi haft ett terrrorbrott i våran svenska nutids historia.

Polis, sjukvård, brand och många fler och vi vanliga människor har gjort ett helt fantastisk jobb under denna hemska händelse, vi visar att det finns en gott hjärta i oss alla och i svåra stunder så reser vi oss och backar inte och gömmer oss, våra tankar går såklart till dem som drabbats hårdas i denna sak och det finns i bakhuvudet SHIT vad hände, vi var själva bara några månader sedan på samma plats och vem hade tänkt om en lastbil hade kommit körande på gatan, inget som man hade lyft upp huvudet i första stunden för att flytta sig för. Och det är inget man ska behöva tänka på heller men nu har det anlänt det hela världen har varit med om redan, nu är det här tyvärr. Nu hoppas jag att vi kan gå vidare och stå upp för oss, även om det låter klishigt så kommer inte jag att gömma mig, men klart när man ska åka någonstans tänker man nog till lite extra på boende och resmål, men det har vi redan gjort sedan några år tillbaka då världen utanför våra gränser har varit lite turbelent.

Tack för mig och imorgon drar vi vidare med vårat vanliga liv då man är banbyggare i ponnytävling, livet går snabbt vidare och samtidigt måste det får göra det med lite eftertanke på axeln.