Vad händer egentligen!

Första elit omgången

Så då var det dags för första elitomgången och denna gång går det avstapeln i Härnösand, vi kör ner Arne med våran finkan. Och laget går av stapeln på söndag och planen är att åka ner på söndag för att hålla koll på dem. Förra året vi åket ner så vann vi och jag är ju inte den som är den utan om det inte kommer något ivägen så åker vi.

Annars har ju lilla kakan fått gråstarr på ett öga och det betyder att hon bara ser mörker och ljus, det har kommit rätt fort och så är det ibland det bara händer saker, nu överlever hon bara fint ändå och som sagt var hon blev ju inte blind på en dag direkt så hon har nog anpassat sig rätt så bra själv till detta handikapp, nu ska vi bara lära om oss att gör mer saker från höger sida och det kan ju bli spännande då allt görs från vänster annars.

Sen söker vi en hingst till henne också så kanske vi kan lyckas få några muffins nästa år av henne, hon är ju 14 år och även om hon kommer gå ridskola och tävla vidare så är det nog så att det kan vara dags och ta ett föl innan antingen andra ögat får fnatt eller att ålder säger nej tack till bebis, så i sommar blir det LOVE i stallet.